Apró módosításokkal és új motorokkal jön a jövő évi Citroën C4

2015-ben érkezik a faceliftes Citroën C4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Citroën bemutatta a felfrissített C4-es modelljét, amely a vizuális módosításokon túl új motorokkal érkezik.


Jövőre frissítetten érkezik a 2011-ben debütált Citroën C4. A változások leginkább az autó elején és hátulján érzékelhetők. Elöl új, LED-es nappali menetfénnyel ellátott lámpatestek kerültek beépítésre, hátul szintén 3D hatású LED-es lámpákat kapott a frissített C4. A külső és belső színpaletta két-két új árnyalattal egészült ki. Módosított dizájnú, akár 18 colos könnyűfémfelnik is elérhetők a modellhez. Belül az új kárpitok mellett hétcolos érintőképernyős központi kijelző kapott helyet. A vezérlőgombokat a jobb áttekinthetőség érdekében újratervezték és részben áthelyezték.
Hirdetés

A motorháztető alatt új, Euro 6-os motorokat találhatunk. A 110 lóerős Puretech benzines 205 Nm-t mozgósít és 4,7 litert fogyaszt 100 km-en. A CO2 kibocsátása 110 g/km. A C4 minden motorjához hatsebességes manuális váltó társul. Az erősebb, 130 lóerős benzineshez már hatfokozatú automataváltó jár. Azon nyomatéka 230 Nm, kombinált fogyasztása 4,8 l/100km. Az 1.6-os dízelek 100 és 120 lóerős BlueHDi változatban érhetők el. Előbbi 255, utóbbi 300 Nm-t teljesít. A frissített C4 jövő év első negyedében várható a kereskedésekbe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?