Hatalmas problémát old meg a három év múlva érkező Bentley SUV

2015-ben lép piacra a Bentley szabadidő-autója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pillanatnyilag nem lehet 170 000 eurónál drágább SUV-t venni. És ez nagy gond.



Gazdagnak lenni egy állapot, önmagában a pénzéért senkit sem illik utálni, az azzal való kérkedés viszont már elég ellenszenvessé teheti egyébként kimondottan szimpatikus embertársainkat is. Úgy tűnik, a Bentley vezérigazgatójának, Wolfgang Dürheimernek kicsit elgurult a gyógyszere mielőtt interjút adott volna cég szabadidő-autó tanulmányával kapcsolatban az Inside Line munkatársának. Annak ellenére, hogy az EXP 9 F koncepcióra kevesen mondták, hogy szép, mégis sikeres lehetett a genfi bemutató, mivel Dürheimer úgy nyilatkozott, hogy a Bentley-vásárlók nem az átlagemberek soraiból kerülnek ki, és nekik igenis tetszett a Svájcban bemutatott előzetes.
Hirdetés

Ennyi talán még elfogadható is lett volna, de mondandóját megfejelte azzal, hogy jelenleg nem vehetsz magadnak 170 000 eurónál drágább szabadidő-terepjárót, mi pedig meg fogjuk oldani ezt a problémát. Véleményünk szerint, akinek ez a legfőbb problémája, az már rég elfelejtette a probléma szó valódi jelentését, de ezen túlmenően nem akarjuk minősíteni Dürheimer úr szavait. Inkább a szakmai részre szorítkozunk, a vezér még elmondta, hogy a 2015 környékére várható autó nem lesz teljes értékű terepjáró, de utasait megkíméli majd a terepen zötykölődés kényelmetlenségeitől, és harmadik üléssorral is kapható lesz. Már nagyon várjuk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 18:24
    Permalink

    Az első bemutatón még bűn rondának találta a közönség. De ez a Wolfgang bácsi belebeszéli az emberi elmébe,hogy szép. Tehát ha tetszik ha nem, ha van kiállítás ha nincs ez akkor is szép :))
    legalább is Ő szerint…

Vélemény, hozzászólás?