Ilyen lehetne egy vadabb SEAT Ateca

2017 végén jöhet a SEAT Ateca Cupra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagyobb légbeömlők, merevebb felfüggesztés, piros féknyergek és 19 colos felnik. Grafikán a jövő év végén talán érkező SEAT Ateca Cupra.


Az elképzelés és a grafika természetesen csak spekuláció, ahogy a "cuprás" Ateca érkezése is, ám a gyáriak komolyan gondolkoznak rajta. Jelenlegi állás szerint jövő év végére várható a SEAT első SUV-jának vadítása, persze addig még sok minden történhet a VW-csoport háza táján. A kép alapján nem kell sok változás, az eredmény máris sportosabb. Kiindulva a SEAT Leon Cupra jellemző vonásaiból és 19 colos felnijéből, könnyen el lehet képzelni, milyen lenne egy Ateca Cupra. Nagyobb légbeömlők az első lökhárítón, vörös féknyergek, fekete tükrök és tetővonal, valamint elengedhetetlen egy minimális ültetés is.
Hirdetés
Szintén csak spekuláció, de jó párosítás lehetne a Leon Cuprából jól ismert turbós 2,0 literes négyhengeres, 280 vagy 290 lóerővel. Egyébként a Skoda Kodiaq körül is izzik a levegő. Nem csak a friss világpremierje miatt, hanem mert pletykák szerint belőle is érkezhetne egy RS változat, így nem csak a kompakt SUV-ok között lehetne sportos szabadidő-autója a VW csoportnak. A gyártósoruk ugyanaz, már csak fel kell kicsit dobni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?