Volkswagen Fender hangrendszerrel

300 wattos cucc düböröghet a parányi up!-ban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb különkiadással jelentkezik Németországban a Volkswagen legkisebb modellje. A Volkswagen up! groove up felszereltségét a híres amerikai gitárspecialista Fender hangrendszere dobja fel.


A Volkswagen korábban a Beetle legújabb változatában vezette be ezt az audiorendszert, a Beetle-ből speciális Fender széria is készült. Az up! számára egyedi hangzórendszert épített ki a Fender, a kisautóban 300 wattos teljesítménnyel szólhat a zene.
A telt hangzásról hat hangszóró gondoskodik: két magashangsugárzó neodímium mágnesekkel és prémium borítással az A-oszlopokban kapott helyet, két mélysugárzó az ajtókban és két szélessávú hangszóró a hátsó ajtókban. Az i-re a pontot a pótkerék helyére került mélyláda teszi fel, kettős rezgő orsós mélynyomóval.
Hirdetés

Kívülről is feltűnő a grove Up a maga narancsszínű fényezésével, 16 hüvelykes könnyűfém kerekeivel és színes visszapillantó tükreivel, valamint sötétített hátsó ablakaival. Narancsszínű cérnával varrták a váltógomb, a kormány, a kézifékkar bőr borítását, a belső ajtókilincsek színezett alumínium betéteket kaptak.
Bármennyire is jól szól a hifi, a Volkswagen up! nem lesz gyorsabb, a motorkínálat maradt háromhengeres egyliteres. A változathoz mind a 60, mind pedig a 75 lóerős erőforrás elérhető. A nagyhifis kisautó alapára Németországban 13 775 euró (4,13 millió forint).
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?