Jól áll a BMW-knek az egyenruha

A BMW megmutatta legújabb egyenruhás modelljeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Doktor X5 és tűzoltó X3 az idei RETTmobil kiállításra. A BMW gyárilag átalakított modelljei nem olcsók, de szirénás autónak is beválnak.


Minden évben a németországi Fuldában rendezik meg a RETTmobil show-t, ami a biztonsági szolgálatok speciális használatához szánt járműveinek egyik legkomolyabb seregszemléje. A BMW a korábbi évekhez hasonlóan idén is felöltöztette legújabb autóit a kiállításra.
Hirdetés
Az eseményt májusban tartják, de bajorok már most közzétettek néhány kedvcsináló fotót. Mentővel utazni persze nem a legjobb, ahogy az sem vicces, ha kigyullad a ház, de ha már baj van, nem mindegy mivel jön a segítség. Az X3 és az X5 fényhíddal felszerelt, figyelemfelkeltő dekorációval ellátott változatain az aerodinamikai elemeket is a várható sietséghez tervezték. Egy szirénás sprint egy ilyennel nem jelenthet gondot, főleg mert nem az alapmotorokat építik beléjük. Technikai adatokat és pontos árakat még nem tettek közzé, de a BMW-k komolyan fel vannak készítve a közszolgálati strapára. Rendőrmotortól a leszorító kísérőautóig minden van a BMW kínálatában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 09:31
    Permalink

    Luxembourgban gyakran láttam X5ös mentőautót, talán többet is vettek.

    A belgáknál is van egy X6os az Ardennekben, általában a trafiis Vectra és a következő pihenőhely között szokott várakozni. Gondolom volt pár rossz tapasztalatuk a gyenge V70esekkel kellett valami ami közelebb áll az átlagos luxembourgi autókhoz amik arra kóricálnak, 🙂

    Szerintem nem reménytelen a BMWnek ezt a vonalat nyomni…

Vélemény, hozzászólás?