Egyet lép fölfelé a következő Honda CR-V

A Honda CR-V a jövőben nagyobb lesz és akár hétülésesként is lehet majd kérni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Honda SUV-ja mellett egy kicsit elment a konkurencia, így a CR-V két kategória közé ragadt. Nagyobb utódja prémiumautóvá is válhatna.


Bár a Honda szerint SUV, azaz szabadidő-autó, a piacon ma a crossover a divat, így a legtöbben kompakt crossovernek kategorizálják a CR-V-t. Annak viszont nagy, mivel hosszú, majdnem akkora, mint egy középkategóriás crossover, de a 263 centiméteres tengelytávja ezzel szemben jócskán elmarad a kisebb kategória átlagától is. Mit lehet ilyenkor csinálni? A választ a Honda Egyesült Királyságbeli részlege és maga Takahiro Hachigo vezérigazgató adják. A cégvezér szavait idézve egy attraktívabb CR-V fogja a mostanit leváltani, a brit forrás meg egy nagyobb autót említ.
Hirdetés

Ha a következő CR-V már középkategóriás crossovernek készülne, akkor nem lenne földtől elrugaszkodott gondolat, ha lenne belőle hétüléses változat is. Már csak azért sem, hogy a kompakt HR-V-től jobban elkülönülhessen a sorozat. A következő széria az előzetes hírek szerint ráadásul már alapból az említett hét üléssel és összkerékhajtással fog érkezni, hogy előkelőbb versenytársaitól is elragadjon pár vevőt. A Volvo XC60 és a Land Rover Discovery Sport ellenfelének szánt új CR-V 2017-ben mutatkozhat be legkorábban, Kanadában fogják gyártani, onnan jönne Európába is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?