Jöhet a kisebb Honda sportkocsi?

A Honda levédette a ZSX nevet, valószínűleg egy új sportkocsié lesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hasítanak a fejlesztések a Hondánál, habár az új Type R-re sokat kellett várni és az NSX is megkésett kicsit, most újabb sportkocsi elkészülése került képbe.

Olyankor kezdenek komolyabb alapot kapni a találgatások, amikor egy gyártó levédeti az újdonsághoz kapcsolható nevet. Tavaly már kiszivárogtak egy kisebb Honda sportkocsi formatervei, szintén a levédetést követően, most pedig egy három betűből álló nevet védettek le, ami a ZSX. Annyit azért nem árt leszögezni, hogy nem csak autókategóriában, hanem hajó- és motornévre is vonatkozik a foglalásuk, így csak lehetséges, hogy egy új autó kapja majd.
Hirdetés
Mindenesetre összevágnak az események, az már tudható, hogy dolgoznak egy, az NSX-nél kisebb sportkocsin, az már csak pletyka, hogy a Type R kétliteres turbós motorját kapja, elöl hátul egy-egy elektromotorral kiegészítve. Az viszont kiderült, hogy az új sportkocsi már jövőre megérkezhet, ezek szerint hamarosan hallanunk kell róla komolyabb infókat is. Mivel kiesett a Honda kínálatából a kétajtós CR-Z (igaz, az nem is volt sportautónak nevezhető), elkél a kínálatba valami, az NSX-nél elérhetőbb árú kocsi. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?