Összetört az autója, kapott egy másikat a gyártótól

A Mazda kicserélte a vadonatújan összetört MX-5-öst

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rögtön az új MX-5 átvétele után balesetet szenvedett azzal tulajdonosa. Az elöl-hátul roncsolódott autó helyett a Mazda felajánlott egy másikat.


Itthon még várunk a legújabb, ND gyári kódot viselő Mazda MX-5-re, míg az Egyesült Államokban már nem csupán szállítják azt, hanem már a törések is megkezdődtek. Egy házaspár ráadásul rögtön azután szenvedett balesetet vadonatúj MX-5-ösével, hogy átvette azt. Mindössze egy mérföldnyire jártak csak a kereskedéstől, amikor hátulról beléjük szaladt egy több súlycsoporttal komolyabb Ford F-150, azaz az Egyesült Államok legnépszerűbb pickupja. Az MX-5 meglepően jól viselte a sérülést, persze nyíltak a légzsákok. Hátul, s az előttük álló autóba tolás miatt elöl is sérült az MX-5, de az utasok kisebb karcolásokkal megúszták az estet. Az anyósülésen utazó feleséget megfigyelésre kórházba szállították ugyan, de komolyabb gond nem adódott, csak a vadonatúj autóból lett egy roncs. A tulajnak azonban nem sokáig kellett aggódnia azért, hogy vajon a biztosító miként fogja kezelni a kárt, a Mazda ugyanis egy vadonatúj példányt ajánlott fel a pórul járt kuncsaftnak.
Hirdetés

Bizonyára jól jön a valós törésteszt a Mazdának, s az elégedett kuncsaft, a vevőelégedettség növelése sanszosan behozza majd az árát, meg aztán talán a biztosítóval is fognak még tudni egyezkedni az amerikai Mazdások. Mindenesetre szép gesztus volt!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?