Feltámad a Suzuki Baleno

A Suzuki már most megmutatta ősszel megjelenő új kompaktját, a Balenót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Emlékeznek még a Suzuki Balenóra? Most itt az új, amivel kompakt helyett új kisautót dob piacra a japán gyár.


Ha esetleg nincs meg a kilencvenes évek Suzuki Balenója, a Liana elődje, akkor mutatunk egyet. Ezt a fehéret még tél végén teszteltük, azóta is jól szolgál tulajdonosánál. A Suzuki a szeptemberi Frankfurti Autószalonon tartandó bemutató előtt, már most közzétett pár információt érkező új ferdehátújáról. A Baleno elvesztette a korábbi koncepciók érdekes részleteit, így inkább suzukisan kiegyensúlyozott, olcsónak szánt autócska lesz. A tanulmányverzió kicsivel hosszabb 4 méternél, tengelytávja 2,52 méter így valószínűleg a széria Baleno is ekörül lesz.
Hirdetés


Bár a megjelent sajtóanyagok mindenhol kompaktnak nevezik, de jó ha tudjuk, ez az Európában megszokott, tipikus kisautóméret. A Suzuki a Baleno megjelenésével újdonságok sorát ígéri. Mind közül a legnagyobb, az 1,0 literes Boosterjet névre hallgató motor. A nevéből is látszik, hogy turbófeltöltéses, de azt is elárulták, hogy közvetlen befecskendezést is alkalmaznak az új motoron. A gyár alacsony fogyasztás mellett kellő dinamizmust ígér, a leleplezésre szeptember 15-éig kell várnunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 14:30
    Permalink

    ” A gyár alacsony fogyasztás mellett kellő dinamizmust ígér,…”
    Köszönjük szépen, a mód felett nem kellő fogyasztást. Egyik tanárom, picivel több, mint egy éve vett egy zsír új Suzuki Swift kocsit. Már a 3. útja folyamán, ami úgy 130 km volt, szembeötlött neki a 7,2 literes városi fogyasztás.
    Ő mellékesen pénzügyi termékek értékesítésével tesz szert pénz többletre, ez okán 70-75%-ban városban kőröz.

    Ezen kemény tények metszetében,- persze a vehemens Suzuki őrülteknek lehet kétkedni,- de Sáska tanár Úr úgy döntött, vesz majd egy Lada Grantát, vagy egy Vesta modellt, csak az itthoni forgalmazás beindulását várja, s -“máris lecseréli ezt az ócskavasat!”- az Ő szavaival élvén. TÁMOGATOM!!!! Csak személyesen ennyit fűzök hozzá.

Vélemény, hozzászólás?