Új crossoverek jönnek a Volkswagennél

A Tiguan alá és fölé is érkezik egy-egy crossover a VW-nél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy a következő években két teljesen új crossovert kíván bevezetni a piacra.


Amellett, hogy idén megújul a Tiguan, további két VW crossover fog a piacon megjelenni az elkövetkező években. A Volkswagen Group Australia ügyvezető igazgatója, John White elmondta, hogy két új taggal bővül a crossoverek sora. Közülük az egyik a Tiguan alá, a kompakt szegmensbe lesz pozicionálva, ahol a Renault Capture-ral, a Jeep Renegade-del, a Fiat 500X-szel és a többi kategóriatárssal szemben kívánja majd felvenni a kesztyűt az új modell.
Hirdetés

A másik újdonság egy nagyobb méretű, stílusosabb crossover lesz, amely alapjául a 2013-ban bemutatott CrossBlue Concept fog szolgálni. Ezen modellek debütálása előtt érkezik a megújult Tiguan, mely idén ősszel mutatkozik be. Lesz belőle hétüléses változat, 2016 év végén pedig érkezik egy hosszított tengelytávú kivitel is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?