Ilyen lesz a legmenőbb Passat: grafikán a Volkswagen CC

A Volkswagen egyelőre csak rajzon mutatja meg a CC tanulmányt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Persze, nem Passat, csak CC. A lényeg, hogy Genfben már tanulmányként állítja ki legújabb négyajtós kupéját a Volkswagen.


A januári híresztelések beigazolódtak, márciusba, Genfben még csak tanulmányként lesz látható a következő generációs Volkswagen CC. A német gyár viszont már a szalon előtt közzétette a tanulmányról készült rajzokat, tehát még két lépésre vagyunk a végleges, 2017-es modelltől. A VW tavaly ősszel erősítette meg a második generáció érkezését, a grafikák is a gyártól származnak, de egyelőre nem erősítették meg, hogy a középkategóriás rétegmodell továbbviszi a CC nevet, vagy sem.
Hirdetés


Ami viszont biztos, hogy a lapos négyajtós a Passat B8-ra fog épülni. A recept marad a szokásos: a stílusért némi praktikumot kell feláldozni. Kisebb oldalablakok és laposabb tető lesz a CC jussa, meg nem kapja meg a leggyengébb motorokat, csak az erősebbeket. A hajtásláncok közül rendelhető lesz egy hibrid is, ami a Passat GTE-ből érkezik. Több részlettel a koncepcióról majd a március 3-i hivatalos bemutató után szolgálhatunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?