Schumacher: rossz hír és cáfolat

Állítólag leálltak Schumacher felébresztésével

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajtóértesülés szerint nem ébresztik tovább a közel két hónapja síbalesetben súlyos fejsérülést szenvedő Michael Schumachert. Menedzsere cáfolta a pletykát.


Meg nem nevezett forrásra hivatkozva a német Focus magazin számolt be arról, hogy orvosai leálltak a hétszeres F1-világbajnok Michael Schumacher ébresztésével. A 45 éves rekordbajnok lassan két hónapja szenvedett szerencsétlen síbalesetet a franciaországi Meribelben, azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i egyetemi kórházban. A mélyaltatásból ébresztését január végén kezdték meg.
Hirdetés
Hogy pontosan mi lehet a helyzet, nem tudni - a Focus szerint komplikációk merülhettek fel. Schumi menedzsere cáfolta a híresztelést, s azt mondta, mivel az ébresztési folyamat hosszú ideig, hetekig-hónapokig is elhúzódhat, ez adhatott okot a félreértésre, a találgatásra. A legendás versenyző állapota változatlan - jelentette ki Sabine Kehm.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?