Ma este debütál az új Audi A5, mindenki megnézheti!

Audi A5 világpremier Ingolstadtban - élő közvetítéssel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy statikus bemutatót élőben megtekinteni olyan, mint egy F1 futamot a tribünről látni. Élménydús, de lehetséges, hogy otthon kényelmesebben, többet látni.


Miként arról már múlt héten beszámoltunk, ma este debütál az Audi ingolstadti főhadiszállásán az új Audi A5 Coupé. Műszakiságát az aktuális A4 B9 adja, fényszórói között ott lesz a LED-Mátrix technológiás, műszerblokkja tutira digitális paneles is lehet majd, alaktényezőjét pedig rekord alacsonynak mondják. Karosszériájáról egyelőre csak az élő közvetítést is hirdető skicc, valamint egy a még agyonálcázott autót mutató kép látható - hivatalosan.
Hirdetés

Este azonban mindenki megismerheti az új A5-öst, az Audi ugyanis élő közvetítést ad a http://www.live.audi/en/[/url] címen az Ingolstadtban 21:15-kor kezdődő, az Audi Forum 2300 m2-es homlokzatát vetítővászonként alkalmazó világpremierről. Én pedig megnézem élőben is, remélem, hogy be fogok tudni számolni néhány kulisszatitokról is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 04:45
    Permalink

    ha a SUV-ok olyanok lennének, a nem SUV-k meg ilyenek :

    [url]https://www.audi.co.uk/content/dam/audi/production/RestOfSite/AboutAudi/LatestNews/02_2015/Audi%20prologue%20avant%20front%20angle%20left.jpg[/url]

    már akkor is előbbre lennének szerintem.

  • 2017.10.28. at 04:45
    Permalink

    Mikor fogják végre az Audik megkapni azt a szélesített single frame-hűtőmaszkot? Nyilván az E-tron Quattro orrán lévő stílusjegyek végigfutnak majd az összes Audin a jövőben.

    [url]https://www.google.hu/search?q=audi+e-tron+quattro&biw=931&bih=610&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWidvmrIvNAhVMVhQKHZ7fDd0Q_AUIBigB[/url]

    Annyira szeretnék már örülni, hogy az Audinál végre egy dolgon változtattak:)

  • 2017.10.28. at 04:45
    Permalink

    A hivatalos képes alapján tényleg nagy a gáz az Audi formatervezési részlegénél…

    Az elődöt 10 évig gyártották, most kijön egy ugyanolyan utód?

Vélemény, hozzászólás?