AMTS: van miért kimenni

Autók, motorok, nagy show - ilyen az AMTS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Immár teljes gőzzel megy az Autó, Motor és Tuning Show. Bőséggel van miért kimenni: pl. nyereményautó, tuti ajándékok, gyönyörű hölgyek.


Talán már unásig ismételt, hogy idén 10 éves az Autó, Motor és Tuning Show, de így van, s a szervezők mindent megtettek, hogy emlékezetes legyen a tegnap nyílt jubileumi rendezvény. A Hungexpo összes csarnokát belakták, de a szabadtéri területeken is van bőven móka. Például lehet gyönyörködni a Gymkhana Országos Bajnokságban, azaz a különféle pályaívek teljesítése közben elfüstölt abroncsokban. Átépül egy új Mustang (online itt követhető), a jegyet vásárlók pedig a tavaly épült Volkswagen Sciroccót nyerhetik meg.
Hirdetés

A nyereményautó a Használtautó.hu standjánál ("A" pavilon, 56. stand) látható, ahol mindenki fix és praktikus ajándékot (egy strapabíró, tényleg mindent elbíró és szinte mindent elnyelő bevásárlószatyrot) kap, amennyiben a cég molinója előtt lő egy szelfit és azt a facebookra tölti. Vannak továbbá remek (ingyen mért) frissítők, a megpihenéshez kanpék is anyacégünk standjánál, továbbá játszósarok és persze wifi is. Szomszédunkban az Opel standja, ahol egyebek mellett Hoffer Zsolt Adam Rallye R2 gyári versenyautója áll. Kicsit odébb látható a visszatérő Janika Peugeot 208 T16 R5-öse is, szombaton amúgy ő maga is kilátogat, miként Michelisz Norbi is a MOL standjára. Utóbbiak is jelzik, az AMTS már nem csak a tuningfanatikusok börzéje. A legtöbb márka saját standdal képviselteti magát, s bizony a villanyautók is egész szép számmal felsorakoztak. Van továbbá önálló Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás - kecskeméti Mercedes CLS Shoting Brake-kel, győri Audikkal, szentgotthárdi motoros Opelekkel, Kovács Miklós által rajzolt Kia Optimával és Vittinger Csaba Renault Twingójával. Továbbá youngtimerek, szelídebb és vadabb, széria és tuning motorkerékpárok csakugyan. És valljuk be, a berendezők nem csak az installációkkal, a hoszteszekkel is kitettek magukért. Hogy mást ne mondjunk, Miss AMTS szépségverseny is lesz.
Részletes programtábla itt, néhány ízelítő kép galériánkban. Ha valaki nem tudná a Hungexpo címét: Budapest X., Albertirsai út 10. A 10 különféle autós-motoros rendezvényre jogosító belépőjegy ára felnőttek számára 3500 Ft, 14 éven aluli gyermekeknek 2000 Ft, a családi jegy két felnőtt és két gyerek számára 8000 Ft. Részletes térkép alább, a legtöbb érdekességet az "A" és a "D" pavilon rejti, a motorokért a "G-2-be kell menni, Épített Autók és Motorok Találkozója (EMAT) az "F"-ben, Carstyling.hu Club Area a "B" pavilonban. Utóbbi valóban a legkeményebb tuningosok gyűjtőhelye. Azt a szervezők is megjegyezték, hogy nem feltétlen mindenki számára érdekes minden kiállításrész, viszont íz is elmondható, hogy valami érdekeset mindenki talál most a Hungexpo területén - legyen az akár az új Suzuki Vitara, akár a teljesen széria, mégsem hétköznapi Mercedes-AMG GT, akár egy porig ültetett tuningautó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?