Milyen autót kaptak a Bayern München sztárjai?

Az Audi vezetni tanította és meg is ajándékozta Robbenéket. Egy-egy autóval

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét új Audikat kaptak a Bayern München sztárfocistái. Elég durvákat.


Új szezon, új szponzorautók. Az Audi 2002 óta támogatója a Bayern Münchennek, a rekordbajnok bajor sztárklubnak, s Arjen Robbenék a minap meg is kapták a legújabb járgányaikat. A szélvészgyors holland szélső és több társa (pl. a német világbajnok Bastian Schweinsteiger) Q7-et és SQ5-öt fog használni a szokásos 4.2 TDI és 3.0 TDI motorral, viszont a szintén német világbajnok Jerome Boateng például RS 5 Coupét választott (4.2 FSI quattro).

A spanyol Pep Guardiola mester RS 6 Avantját is inkább elfogadnánk, mint az említett - kissé unalmas - dízel dömpereket. Másik három német világbajnok, Thomas Müller, Manuel Neuer és Phillip Lahm is benzines szuperkombira szavazott (Lahmé "csak" 420 lóerős S6, a többi 560 lóerős RS 6).
Hirdetés


Ugyancsak V8-as 4.0 TFSI benzinmotor hajt nem kevesebb mint hét RS 7 Sportbacket persze dettó quattro összkerékhajtással (és tiptronic automataként). Egyébként a bőrnadrágosok a Duna-parti Neuburgban kicsit vezetni is tanultak R8-cal (5.2 FSI V10 plus s tronic) és A6 allroaddal (3.0 TFSI), megcsodálhatták az új TT-t - nem kevés rajongó kitörő ovációja közepette. A videó tanúsága szerint a francia Franck Ribéry rendesen élt a lehetőséggel, s ijedtre autóztatta az osztrák David Alabát, kapott is érte egy sárga lapot az instruktortól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?