Csavard be a garázsodba, mint Beckham!

Beckham lett a Jaguar kínai arca

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tovább focizik a Jaguar: Mourinho mester brit kinevezése után Kínában a több mint labdarúgó Beckham reklámozza a márkát.


David Beckham is kb. olyan, mint a jó nő meg az édes kiskutya, vele is bármit el lehet adni. Az angol ikon 38 éves, a focit tavaly nyáron hagyta abba azt követően, hogy a PSG-vel (is) bajnok lett. Szerény 115-szörös válogatottként, s többek között olyan klubokban parádézva, mint a Manchester United vagy a Real Madrid.
Hirdetés

Becks, avagy Mr. Posh Spice ezernyi brandet erősített már a csapatain kívül, a korábban José Mourinho sztáredzővel összebútorozó Jaguar illetékesei nyilván tuti üzletet csináltak vele. Beckham feladata az lesz, hogy a legfontosabb piacon, Kínában lendítsen a gyökereivel brit gyártó szekerén. Először az új F-Type Coupé speciálisan Kínának készítendő reklámfilmjében, majd az XJ limót népszerűsítve, hogy aztán az új XE középkategóriás szedánnal robbantsanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?