Nismo változatot kapott a Nissan Patrol

Bekeményít a Nissan: itt a Patrol Nismo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Senki sem várta, a Nissan mégis megalkotta legnagyobb és legnehezebb modelljének legsportosabb, Nismo változatát. Több mint 400 lóerővel érkezik.


Tovább szélesíti Nismo-palettáját a Nissan a Közel-Keleten. A már meglévő 370Z Nismo és a GT-R Nismo mellé egy kevésbé sportos, de annál nagyobb modelljét látta el a sportos felszereltséggel. A külső sportos lökhárítókat, piros színű díszítőelemeket és 22 colos kovácsolt alufelniket kapott. Ezen felül Bilstein lengéscsillapítók és áthangolt kormánymű is rendelkezésre állnak.
Hirdetés

A motorháztető alatt 5,6 literes V8-as benzines lapul. 435 lóerő és 580 Nm áll rendelkezésre, melyet egy hétfokozatú automataváltó továbbít négy keréken keresztül az aszfaltra. Az árról egyelőre nincs információ, de az biztos, hogy az eddigi csúcs Patrol 30 milliós árához képest némileg többet kell majd leszurkolni érte.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 12:22
    Permalink

    Engem nem is az sokkolt, hogy van belőle Nismo változat, hanem az, hogy még létezik Patrol…De jó kis sárdagasztók voltak az elődei! Örülök neki, hogy máig közöttünk van. De ez a verzió tényleg az UAE-nek készült, akik – teljesen jogosan – a japán terepesekre esküsznek.

Vélemény, hozzászólás?