Tető nélküli versenygokart: itt a Mini JCW Cabrio

Bemutatkozott a Mini John Cooper Works Cabrio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már januárban tudtuk, hogy érkezik, most a New York-i Autószalonon hivatalosan is bemutatkozott a Mini John Cooper Works nyitott tetejű változata.


Nem először találkozunk már a Mini csúcsváltozatával, a JCW-vel, hiszen volt már nálunk teszten a lemeztetős változat. Mostantól mindössze 18 másodperc alatt eltüntethetjük fejünk felől a vászontetőt. Mindezt a manővert 30 km/óráig tehetjük meg, mielőtt a gázra taposnánk. A 2,0 literes, 231 lóerős turbós benzines 6,4 másodperc alatt repíti a tető nélküli gokartot nulláról 100 km/órára. Alapesetben hatfokozatú manuális, opcióként hatgangos automatát választhatunk hozzá.
Hirdetés

Az Egyesül Államokban a Mini JCW Cabrio alapára 35 600 dollár (kb. 9,97 millió forint). A jövő hónaptól az újdonság már elérhető az USA-ban, várhatóan az európai piacra is rövidesen megérkezik. A csúcs Mini mellett New Yorkban a Clubamn ALL4 összkerékhajtású modellje is most debütált a nagyközönség előtt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?