Célegyenesben a 8-as BMW

Biztató kémfotók a hatalmas kupé BMW-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mivel gyári információk még nincsenek, csupán bízhatunk benne, hogy ez a nyakig álcázott hatalmas kupé már az új 8-as tesztpéldánya.

Minden bizonnyal egy BMW lapul az örvények alatt, de ez sokkal nagyobb bármelyik eddigi kupéjuknál. Egyelőre csak pletykák terjengenek arról, hogy feltámasztják a híres (vagy hírhedt?) 8-as sorozatot - valamint egy a 7-esnél nagyobb limuzin is érkezhet - most viszont egy picit jobban bízhatunk benne, hogy ez tényleg megtörténik!
Hirdetés
Sajnos az már elsőre látszik, hogy nem lesznek bukólámpái, így máris nem lehet annyira menő, mint a régi 8-as, viszont még az álcázás alól is kikandikál a hatalmas hátsó sárvédő-domborítás, ami valamit visszahoz az ős hangulatából. Nagy valószínűséggel a legújabb 7-es limuzin platformjára építkezik, ezzel minden lehetséges technikai újítást megkaphat, amivel már a luxus szedánban találkozhattunk. Beleértve az extrákat is, mint a távirányítóról parkoltatást és a mutogatós középkonzoli irányítást is. Viszont 2020 előtt nem sok esély van a megjelenésére, úgyhogy egy picit még várnunk kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 01:46
    Permalink

    Ezt nem értem, a 6os sorozat mindig is a CL / S kupé ellenfele volt, csak nem sikerült valami jól, ha volt valakinek annyi pénze akkor inkább egy fapadosabban felszerelt 911-est vett, az könnyebb és stílusosabb volt.

    Az utolsó CL ráadásul elég szépre sikeredett (bár inkább impozáns, mint könnyed de arra ott a 911 jobban), és az S kupé is elég látványos.

    Úgy tűnik a bajorok most stratégiát váltanak.

  • 2017.10.28. at 01:46
    Permalink

    Ízlésről vitatkozni…
    Nekem sem tetszik, de ettől még nem mondom, hogy felesleges. (Aztán lehet, hogy az álca levétele után megtérek, és akarnám – csak a család nem fér bele…)

Vélemény, hozzászólás?