B jelvényt kapott a C Merci AMG-je

Brabus tuningprogramot kap a Mercedes-AMG C 63 S

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Genfi Autószalonra a gyárak mellett a tuningcégek is készültek, a Brabus például 641 lóerős C-osztállyal indult Svájcba.


A Brabus egyszerűen "báránybőrbe bújtatott farkasnak" nevezi a felpaprikázott C 63 S-t. A visszafogott külső kőkemény 4,0 literes biturbós V8-ast takar, ami az új turbófeltöltőnek és az optimalizált motorvezérlésnek köszönhetően már 641 lóerőre és 818 Nm nyomatékra képes. Így már csupán 3,9 másodperc alatt van 100-on, a 320 km/órás végsebesség elérése előtt. Azért a külsőre sem panaszkodhatunk, teljes könnyített bodykittet kapott: átrajzolt első lökhárító, agresszív diffúzor és a csomagtartóra szerelt szárny is része a csomagnak.
Hirdetés

Szénszálasak ezeken felül az első légbeömlők, a tükörházak és a légbeömlők szélei. Kiemelendő még a rozsdamentes acél sportkipufogó-rendszer, az állítható magasságú felfüggesztés és a 20 colos könnyűfém felnik is, amiken Continental, Pirelli vagy akár Yokohama gumik is feszülhetnek. A beltérbe prémium bőr és alcantara borítást képzeltek a dizájnerek, amiket sárga varrással törtek meg. A sportosság kedvéért könnyűfém pedálok, megvilágított küszöbborítás, egyedi szőnyegek és kormány mögötti váltófülek is járnak a C 63 AMG-hez.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?