Dacia mentette ki az elakadt Porsche szabadidő-autót

Dacia Duster húzta ki a tesztúton elakadat Porsche Macant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alap, hogy a terepezéshez elsősorban ész, másodsorban terepjáró szükséges, az elakadt Porsche Macan SUV tesztelésénél egyik sem volt jelen.


Miként a legtöbb mai terepjáróként aposztrofált modell nem valódi terepgép, hanem korlátozott terepképességű szabadidő-autó, a Porsche Macan is az csupán. Elsősorban aszfaltozott útra való. Ezt azonban sokszor és sokan figyelmen kívül hagyják. Így volt ez a Porsche Macan menetpróbáján is Marokkóban, ahol egy jó képességű firkás egy jó kép érdekében megpróbált letérni a kijelölt útról, és sikerült felakassza az alapból 19, légrugózással 23 centiméteresre növelhető hasmagasságú Macant.
Hirdetés

A jó fotó nem maradt el, ám a Dacia dörzsölheti a tenyerét és örülhet az ingyen reklámnak, ugyanis a drága Porschét a legolcsóbb SUV, azaz a Dacia Duster (még a tavalyi frissítés előtti verziójával) mentette meg. Igaz, nem azért, mert jobb terepes, hanem azért, mert az még az úton volt, így igazából bármi lerángathatta volna a Macant az út szélén lévő bakhátról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?