A rendőrség cáfol: folytatódik a tesztüzem

Egyelőre tolódik az új traffipaxok bevezetése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontok (KKEP) tesztüzemét a rendőrség meghosszabbítja.

Nem sokkal a korábbi, ám szintén a rendőrségtől származó írásunk megjelentetése után írta ki a police.hu az autósok számára kedvező hírt: Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontok (KKEP) tesztüzemét a rendőrség meghosszabbítja.
Hirdetés
Korábban úgy volt, hogy a februári tesztidőszak után márciustól már élesben bírságolnak a nem csak a sebességhatárok túllépéséért, hanem egyéb szabályok megszegését is automatikusan jegyző berendezések. Ám arra most derül fény, hogy a változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontok tesztelése során feltárt tapasztalatok alapján szoftverfrissítést végzett az eszköz szállítója. Ennek ellenőrzése érdekében hosszabbítja meg a tesztidőszakot a rendőrség. Az éles üzem indításáról egyelőre nincs információ, közleményében a rendőrség azt ígéri, hogy arról előzetesen fog információt adni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 20:55
    Permalink

    Na ja, ezen röhögtem én is. Szokás szerint behintik a sok fajankónak, hogy lehet repeszteni nincs bünti, aztán 2 hét múlva lesz nagy csodálkozás, meg hőbölgés. Aztán indulnak a városi legendák, agyament hülyeségek, há mer a tévé, a zinternett, a haver, meg a jani is aszondta. 🙂

Vélemény, hozzászólás?