Őszre várható a legolcsóbb Daciák frissítése

Egyszerre újulhat meg a Dacia Logan, Logan MCV és Sandero modellsor

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár a kombi Logan MCV később érkezett, mint a négyajtós Logan és az ötajtós Sandero, a ráncfelvarrás egyszerre érkezhet a trióhoz.


A hírek szerint nem csupán a Renault kisautója, a Clio, hanem az olcsóbb almárkának számító Dacia hasonló méretű modellsora, azaz az ötajtós Sandero, a lépcsőshátú Logan és a kombi Logan MCV is megújul idén őszre. A Párizsi Autószalonra várhatjuk a frissített modellek megjelenését. A már most is elérhető robotizált váltóval, módosított lökhárítókkal, friss lámpákkal és hűtőmaszkkal - azaz a szokásos ciklusközi újításokkal.
Hirdetés

Egy új benzinest, a 0.9 TCe és az 1.2 16V mellé az 1.2 TCe 125 lóerős változatát is várhatjuk, utóbbi akár a Dusterből is ismerős lehet. Ez a motor a modellsor történetében első ízben hatfokozatú váltót is hozhat. A többi változás minimálisnak ígérkezik. Az oldalsó irányjelzők a beszédesen ott is maszkolt tesztautók láttán jó eséllyel a tükörházakba kerülhetnek. Minden bizonnyal lesz néhány új szín és dísztárcsa, akár alufelni is. A most még kémfotókon sem látható utasterekben sem kell komoly újításokra számítani, de friss kárpitok érkezése természetesen több mint valószínű. Van esély arra is, hogy rendelhető lesz az automata légkondicionáló, most ugyanis még csak kézi vezérlésű érhető el.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?