Morcos lesz az új Bugatti, a Chiron

Először képen és beetetővideón a Bugatti Chiron

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Bugatti Veyron hibrid utódját, a Chiront a Los Angeles-i reptéren fotózták le.


A Bugatti nem mutatta még meg a Chiront, csak azt lengette be egy beetetővideóban, hogy hű, de gyors lesz. Viszont a Los Angeles-i reptéren valakinek sikerült lefotózni. Éppen kipakolták az autót, így igaznak tűnt a feltételezés, hogy a Pebble Beach Concours d'Elegance-on lehet a Chiron bemutatója, de nem így lett. A nem éppen jó minőségű fotó a közösségi oldalakon kezdett terjedni, hitelességét még nem lehet száz százalékra mondani, mindenesetre a védjegyként is funkcionáló Bugatti lópatkó ott a kocsi orrán.
Hirdetés


A gyár még a Chiron névre sem mondta meg a biztosat, de egyelőre tartja magát ez az információ a név kapcsán. A kész autót még csak pár kiemelt ügyfél láthatta, egyikük szerint az új autó sokkal vadabbul mutat a Veyronnál. Hivatalosa úton még csak a fenti videóelőzetes jelent meg a VW konszern legdrágább autójáról, ebben viszont lehet hallani a motorhangot is. A Chiron továbbviszi a Veyron 8,0 literes W16-os motorját, amit persze rendesen átdolgoztak. A hibrid mellett elvben lesz sima benzines változat is, az ereje 1500 lóerő körül lehet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?