Gyári képen az új S-osztályos Merci

Első hivatalos fotón az új Mercedes-Benz S-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyári, de véletlenül kiszivárgott fotón látható a két hét múlva bemutatkozó új Mercedes-Benz S-osztály.

Nincs új a nap alatt, hiszen reklámfilmjének forgatásakor már alaposan lebukott a 40 éves S-osztály legfrissebb, hivatalosan csak május 15-én debütáló kiadása. Mégis hír, hogy már gyári fotón is feltűnt. Igaz, csak néhány óráig volt látható a Mercedes-Benz osztrák mobiloldalán az új modell, aztán gyorsan törölték is, a "hibát" vélhetően utasításra ejtő tartalomfelelősök. Ez is elég volt persze ahhoz, hogy hírverést adjon a két hét múlva bemutatkozó újdonságnak.
Hirdetés

A W222-es kódnévvel érkező luxuslimuzinról egyebet nem tudunk elmondani, mint másfél hónappal ezelőtt, a reklámfilm forgatásán készített fotó kapcsán. A forma a friss CLA, a még mindig szép CLS és a konzervatívabb, idén megújult E-osztály vonalait elegyíti, méretei természetesen mindnél nagyobbak, a hosszúság 5 méter fölöttinek várható. A legfrissebb sofőrsegédekkel érkező új S hivatalosan és minden részletével tehát május 15-én debütál, s állítólag még ebben a hónapban rendelhető lesz - akár a hazai vevők számára is. Ismerkedésként alább a modell egy fanatikusának 3D-s animációja látható a - várható - formáról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?