Október „feszt” Dragracing.hu módra – jegyek nyerhetők

Extreme Technical Weekend 2 és Szallerbeck Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Dragracing.hu megirigyelte a sok-sok „fesztet”, így maga is készített egyet. Október 5-én Extreme Technical Weekend 2 a Hungaroringen.

[kepallobal=304842]Sok program és fesztiválhangulat várható[/kepallobal] A szervezők söröskorsó helyett egy hatalmas shakert vettek elő, és az autófanatikusok szájíze szerinti koktélt készítettek október első vasárnapjára. A múlt évben óriási sikert aratott Extreme Technical Weekend második felvonásában mindenki megtalálja, amit keres. Ha izgalomra vágysz, akkor nézd meg, hogyan fűzik le a nehéz hungaroringi pályát a drift pilóták. A magyar országos bajnokság résztvevői mellett több nemzetközi pilóta is hazánkba érkezik, hiszen ez a pálya a profik körében is igazi kuriózumnak számít, F1 autók által használt aszfalton máskor nemigen égethetnek gumit a drifterek sem. Ha Dragracing.hu, akkor egyértelműen nem maradnak minőségi pálya, profi időmérés nélkül a gyorsulás szerelmesei sem, akik 402 méteren harcolhatnak meg a legjobb időkért. A szlalom országos és Európa bajnoki futam következő versenye azokat várja, akik nem az őrült szögeket vagy épp a hihetetlen gyorsulást keresik.
Hirdetés
[kepallojobb=304843]A Szallerbeck Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó teljes családokat vár, lesznek gyerekprogramok is[/kepallojobb] A szervezők a fenti koktélt egy igazi ínyencséggel fűszerezték meg, ez pedig nem más, mint a Stunt Riding országos bajnokság, melyen igazi jó értelemben vett őrültek mutatják majd meg, hogy a motor nem jármű, csak egy eszköz, mely ámulatba ejt, elvarázsol és ellentmond a technika minden ismert törvényének.
Természetesen a Dragracing.hu idén is gondol a gyermekekkel érkezőkre, így a családokat várja a Szallerbeck Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó megannyi gyönyörű autójával, a gyermekeket pedig a szimulátorok és az ugrálóvárak.
Minden koktél, minden „feszt” elmaradhatatlan része egy kis meglepetés. A Dragracing.hu csapata idén elhozza Magyarországra azt a fiatalembert, aki 11 600 köbcentis épített autójával Santa Podban a Gyorsulási Európa Bajnokságon legutóbb a második helyet szerezte meg. Az úriember nem más, mint Sascha Pretzsch, aki nem félti sem magát, sem a technikát – mindent megtesz azért, hogy újabb másodperceket faragjon le legjobb idejéből és megküzdjön a hazai bajnok Dragaccsal.
Összefoglalásul: október 5, Hungaroring, Extreme Technical Weekend 2. A kapuk már reggel 7:30-kor nyílnak, a program este 7-ig tart. Jegyek elővételben[/url] 2250, a helyszínen 2500 forintért kaphatók. Tőlünk pedig az alábbi fogós kérdést megválaszolva nyerhetők. [urlap]
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?