Rosberg 55 millió euróért hosszabbított

F1: Rosberg duplán elkötelezte magát, s jön a Német Nagydíj

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mielőtt Magyarországra jönne, a Hockenheimringen dübörög a Forma-1. Az éllovas Rosberg megnősült, s a Mercedes is jól bekötötte a fejét.


Nico Rosberggel mostanság biztos, hogy akár madarat is lehetne fogatni, mert bár legutóbb Silverstone-ban - műszaki hibával - kiesett, vezeti az F1-pontversenyt, a legjobb autóban ül, s reálisan "csak" egy ellenfele van a vb-trófeáért: mercedeses csapattársa, Lewis Hamilton.
Hirdetés

Plusz megnősült - az 1982-es világbajnok (svéd születésű finn állampolgár) Keke Rosberg 29 éves német fia a luxusingatlanokban belsőépítészként dolgozgató 28 esztendős Vivan Siboldnak Monte-Carlóban fogadott örök hűséget. Buli állítólag nem volt, csupán egy szerény polgári szertartás szűk családi és baráti körben, a templomi ceremóniát majd augusztusban tartják Dél-Franciaországban.
És Németország nyerte a focivébét (Rosberg nem győzött örömködni a Twitteren, sisakfestése is Müllerék brazíliai diadalának állít emléket), továbbá a szezon tizedik állomásaként most hétvégén a Német Nagydíj következik a Hockenheimringen. Időmérő szombaton délután kettőkor, futam vasárnap 14 órakor.
Végül a hab a tortán: a Brackley-bázisú stuttgartiakat a 2010-es visszatérésük óta erősítő Nico Rosberg 2017-ig szerződést hosszabbított a Mercedesnél, ha minden igaz, fizetése a soros három évadra 55 millió euró lesz. Tán jobb nem is átszámolni forintra. És ez egyedül a bére, tán megy rá némi prémium, hogy az egyéb szponzorbevételeket hagyjuk is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?