Megnyílt az egyik Ford szalon, ahol majd a Mustangot is kínálják

Ford Store nyílt az M3-as autópálya budapesti kivezetőjénél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Várhatóan mindössze négy különleges Ford Store kereskedésben fogják kínálni itthon a Mustangot, megnyílt az első.


Azt már az új Ford Mustang hazai árának megjelenésekor tudtuk, hogy csupán Ford Store kereskedésekben fogják kínálni, a héten viszont meg is nyílt az első ilyen, ahol a márka szavai szerint az ügyfél-elégedettséget ügyfél-élménnyé kívánják fokozni. Az első hazai Ford Storet az elmúlt húsz évben tizenegyszer Ford Elnöki Díjjal és egyszer az Év Márkakereskedője Díjjal jutalmazott Solymár-Szalay Kft. nyitotta meg. Bár a cég eredendően solymári, s az elmúlt években már Esztergomban is jelen van, új prémium bemutatótermét és márkaszervizét a pesti oldalon, az M3-as autópálya kivezető szakasza mellett, a XV. kerületi Városkapu utcában nyitotta meg.
Hirdetés
Az új Ford Store a Mustang mellett a többi prémium Ford modellhez, így a Mondeóhoz és az S-MAX-hoz is elérhető Vignale sorozat értékesítési pontja is lesz. A márkakereskedés emellett a haszongépjármű-ügyfelek kiemelt kiszolgálását célzó Transit Centrumként is üzemel, továbbá a Ford teljes személyautó- és kishaszonjármű-palettáját is kínálja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?