Paparazzo munka: íme a friss Fiat 500-as

Fotókon az átdolgozott Fiat 500

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bemutatója előtt kiszivárogtak a Fiat 500 képei. Az autótelepen álldogáló miniautókhoz csak belsős férhetett hozzá.


A hivatalos bemutató csak július 4-én lesz, de már most megjelentek lesifotók a 2015-re megújuló Fiat 500-asról. Az olaszok szinte minden nyáron kihoztak valami újat, az idei évre jutott a már 2007 óta gyártott miniautó ráncfelvarrása. Nagy változáskora persze nem kell számítani, ami a védőfóliától is látszik, hogy a lökhárító alján lévő hűtőrács megváltozott. Átalakították a lámpák formáját és így az autócska jobban hasonlít nagyobb testvéreire, az 500L-re, meg az 500X-re. Van egy kép a beltérről is, amin látszik az új, középkonzolba integrált infotainment rendszer és új formájú kormányt is kapott az 500-as. Új motorokról eddig nem tudunk, de ha mégis lesznek, akkor a szombati bemutató után úgyis többet fogunk tudni róluk.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 15:58
    Permalink

    Pont annyira változott amennyire kellett, a hátsó lámpák (a cikkben nem szerepel róla kép) kicsit emlékeztetnek a Trepiuno tanulmányautóra, mely ugye a Fiat 500 előfutára volt. Szerencsére jó stílusérzékre vall hogy a facelift során nem estek túlzásba mint anno a Grande Punto esetében amikor megkapta a kissé ízléstelen krómbajuszt.

Vélemény, hozzászólás?