Prémiumtámadás. Itt az új Volkswagen Passat

Fotókon és videón az új Volkswagen Passat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nincs több titok, íme a nyolcadik generációs Volkswagen Passat. Naná, hogy feljebb pozicionálva.


Hirdetés





Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    Szerintem, kiváló alkotmány lett az új Passat B8 lépcsős hátú négyajtós. A Volkswagen most is alkotott egy szuper családi kocsit, s hozza a megszokott szintet mind a biztonság, mind a kényelem, mind pedig a kinézet-
    formaterv metszetében. EZ IGEN!! Csak tartsák ezt az irányt továbbra is!

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    És ezzel mit akartál tulajdonképpen mondani? nekem kicsit az jut eszembe, hogy csak mondod-mondod, de nem igazán tudod te se, hogy mit?
    A tárgyi tévedéseidről szerintem szót sem érdemes ejteni a fentiek miatt.

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    A Passat mindig is a kategóriáján belül ahogy a Golf is etalon akart lenni. Egy egyértelmű kocka sablon minden esztétika nélkül. Ez sokaknak bejött, egy alap sablonos technikával. Én most egy A6-ost látok benne, szabványos platformra építve, az aktuálisan legújabb VW trendekkel, Audi utánérzéssel. Az aktuális Passat használó folytatja hagyományosan, a régit erre cseréli, ki újra ki használtra. Akinek futja Audira az meg azt vesz. Tipikus VW konszern bu.i. Valaki meg másra (esetleg nőre) izgul rá, nem akarok példálózni.

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    Ez mekkora butaság! Tőled viszont egyáltalán nem meglepő. Buta, rosszindulatú megjegyzés: “menőmanó like” Nagyon megleptél volna, ha ki tudsz lépni ebből a szánalmas fikakirály szerepből. Stabilan hozod a szintet….ot barlang mélyen. Nem baj.

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    A Passat egy tucat autó. Semmivel nem jobb mint a többi.
    Nálunk a dilettantizmus és a birka szellem az uralkodó, így sikeresebb az átlagnál, ez tény.

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    A Passat annyiban mindenképpen prémium, legalábbi Magyarországon, hogy a kategóriatársainál nagyobb a presztizse. Mert ugye a Passat egy kategória a Mondeoval, Insigniaval, Mazda 6-tal, Toyota Avensissel, Renault Lagunával, Hyundai I40-nel. De ha megnézzük, hogy pl. a cégvezetők vagy mondjuk a polgármesterek, akik nem csak utazni, de reprezentálni, megjelenni is szeretnének milyen kocsival járnak a felsoroltak közül, akkor azért elég sok helyen a Passatot találjuk – találják – nyerőnek. Lehet, hogy ez csak nálunk van így, és esetleg tőlünk kicsit nyugatabbra egy Passat nem nagyobb presztizsű, mint egy Avensis. Ebben nem vagyok képben, de úgy érzem, hogy egy Passatba én is szívesebben beülnék, mint egy Mondeoba.

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    A belseje továbbra is egyszerű, unalmas. Kívülről meg fel sem tűnik, hogy változott e valamit. Hátulról a kombi ugyanaz mint a mostani. A prémiummá válás miért jó a vw-nek? Ott az Audi konszernen belül prémiumnak. De ezt csak a marketing és ek érthetik. Habár manapság már az autóknál is vagy a drága vagy az olcsó fogy, köztesek nem annyira. Ezért próbál mindenki prémium lenni.

  • 2017.10.29. at 06:17
    Permalink

    Feljebb pozicionálva, igen maga a márka VW prémium akar lenni, már vagy 2 éve ezt szajkózzák. Technikailag nem is lesz nehéz neki egy Audi háttérrel akár le is másolhatja (részben meg is teszi) az autóit. Kérdés hogy népautó névvel ki vesz prémiumot, igaz felénk az ára is arrafelé van már.

Vélemény, hozzászólás?