Ráncfelvarrást kapott a Lexus ES

Frissítésével sem jön hozzánk a Lexus ES

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mostani frissítése után 2,0 literes négyhengeres benzinessel is elérhető a Lexus ES - nálunk nem forgalmazott - luxus szedán.


A hónap elején már tudni lehetett, hogy érkezik az ES modellfrissítése, a héten tartott Sanghaji Autószalonon hivatalosan is bemutatkozott a facelift. A külső csak minimális mértékben változott. A hűtőmaszkot némileg átalakították, a fényszórók LED-esek lettek, melyekhez szintén LED-es L alakú menetfény tartozik. A hátsó lámpákat is átrajzolták, melyeknél szintén az L alakzat uralkodik. A rendszámtábla felett végigfutó krómcsík mellett a négyszög alakú kipufogóvég is krómborítást kapott. További újdonságként két új, 17 colos könnyűfémfelni és négy új külső és belső szín is elérhetővé válik.
Hirdetés


Kínában, Oroszországban és Tajvanon 2,0 literes négyhengeres benzinessel is elérhető lesz az ES, az Egyesült Államokban továbbra is a 3,5 literes V6-os és a hibrid 2,5 literes négyhengeressel rendelhetik az ügyfelek, utóbbi a többi piacon is rendelkezésre áll majd. A biztonsági felszereltséget tekintve a Lexus Safety System+ magába foglalja a sávelhagyásra figyelmeztetést, az automatikus távolságifényszóró-vezérlést és az adaptív tempomatot, ezen felül pedig ráfutásmegelőző rendszert is kapunk. Az autó értékesítése az év második felében indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?