Bugatti Veyron, mint a legtutibb használtautó?

Garanciális használatautó programot indít a Bugatti

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Veyron igazolt előélettel, biztos szervizháttérrel, igazolással. A Bugatti legújabb szolgáltatása tuti vétellé teszi a használt példányokat.


A Bugatti elindította a Bugatti Certified minőségi programot, ami a korábban eladott autók utóéletének minőségbiztosításáért felel. A lényege, hogy a gyári kontrollt kapó használt példányok is hozzák azt a színvonalat, amit új korukban tudtak, ezzel a másodkézi vásárlókat is megelégedéssel szolgálhassák a használtan sem éppen olcsó szupersportkocsik. A Bugatti ezzel fenn tudja tartani az érdeklődést gyártmányai iránt. A Veyron eredeti szériájából már 2006 és 2011 között eladtak 300 darabot, de a teljes 450-ből még több példány eladása hátra van, ezért a Bugatti roadshow-val próbálja megközelíteni a potenciális vásárlókat. Ez a mostani ajánlat viszont azoknak az ultra gazdag, de dörzsölt gyűjtőknek jöhet jól, akik a hosszútávú befektetést látják a Veyronban, de az újkori árát nem voltak hajlandóak kifizetni az 1000 lóerős autóért.
Hirdetés


A programban a kötelező átvizsgáláson és javításon túl benne van még egy gyári színvonalú technikai frissítés is, ami egy ilyen erős autónál különösen jól jön. A műszakiakon túl a Veyronokon az esetleges esztétikai hibákat is kijavítják így a kvázi teljes felújítás után adott kiterjesztett garancia sem tűnik túlvállalásnak. Egy ilyen gyárilag feltupírozott használtat megvenni, használni és eltenni is érdemesebb, mint egy kétes előéletű darabot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?