Luxusbusz terepre: Volkswagen Multivan Alltrack

Genf 2014: Volkswagen Multivan Alltrack

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mindenen átmehet a család vagy a tárgyalópartnerek a Volkswagen Multivan megemelt, összkerekes változatával. A kisbusz csúcskivitele a terepkombik népszerű kiegészítőit hordja magán.

Hirdetés

Az ötödik generációs VW Transporter karrierje 11 éve töretlen. A 84. Genfi Autószalonra a wolfsburgi gyár a kisbusz luxusváltozatának számító Multivan SUV-osított kivitelével jelentkezett. A kínálatban eddig is szereplő, és igencsak népszerű, az eladások ötödét adó összkerekes kivitelekhez képest némi extra hasmagasságot és mackós terepkiegészítőket ad az Alltrack, ahogy a Passat hasonló változata is.

Az itt debütált törtfehér fényezés fantázianeve Moonstone Mother of Pearl Effect, de akad más izgalom is. A 19"-os kerekek és a karosszéria alját védő mattezüst műanyagburkolat jelentik a legnagyobb eltérést az eddig megszokott Multivan verziókhoz képest. Belül akad 8 colos kijelző és Dynaudio Surround hangrendszer központi hangszóróval. Az Alltrack mozgatásáról a sorozat legerősebb, 2,0 literes dupla turbós dízelje gondoskodik 180 lóerővel, váltója a fotó szerint DSG automata. Összkerékhajtása Haldex rendszerű, amit az elöl 21, hátul 15 fokos terepszögekkel lehet kihasználni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?