V90 lehet a csodaszép Volvo shooting brake-ből

Genf egyik sztárja volt a Volvo Concept Estate. A legfrissebb hírek szerint ez lehet az új V90

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az elmúlt években a Volvo azonos alapokon kupé, crossover és shooting brake tanulmányt is bemutatott. Utóbbi aratta a legnagyobb sikert.


A Concept nevű Volvo tanulmányokat már alig bírjuk megkülönböztetni, de lassan kikristályosodik a kép. Tavaly jelent meg a kupé, de abból valószínűleg csak a T-alakú lámpák és a stílus marad meg. Az idén januárban Detroitban kiállított háromajtós, magas építésű SUV tűnik a legesélyesebbnek a réges-régi XC90 leváltására. Aztán jött Genfre a nagyon menő háromajtós kombi, a Concept Estate, ami nagyon jó kritikákat kapott a sajtótól és a kiállítás látogatóitól is. Háromajtós kombit nem terveznek, de az S80-at leváltó S90-ből lesz kombi is V90 néven, így jó eséllyel két ajtót betoldva ennek előfutára lehet a szépséges Concept Estate. Motorok közül a V40-esben már bemutatott legújabb Drive-E motorcsalád tagjai várhatóak és lesz hibrid változat is belőle.
Hirdetés
A koros XC90 karrierje talán soha nem fog befejeződni. A svédeknél a majd a jövőben leszerelt gyártósort Kínába telepítik át, ahol még évekig fogja ontani Geely néven az autókat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?