Olaszok Genfben: Alfa Romeo Giulietta Collezione és MiTo Racer

Genfben debütálnak: Alfa Romeo Giulietta Collezione és MiTo Racer

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Alfa Romeo a MiTo és a Giulietta különleges kiadásaival készül a Genfi Autószalonra. Egyedi kivitelben az olaszok kicsije és kompaktja.


Elsőnek itt a MiTo Racer, amivel az Alfa a tipikus kisautó-vásárlóknál idősebb korosztályt kívánja megszólítani. Életkortól függetlenül a selyemfényű króm díszbetétek és az egyedi tükörházak, valamint a 17 colos sötét felnik mindenkinek tetszhetnek. Jár hozzá krómozott kipufogóvég és versenykockás zászló is, amit a tetején hord dekormatrica formájában. A beltérben nagyom stílusos szürke szövetet és barna bőrt használtak fel a tervezők. Díszfeliratok, színes varrások dobják fel a vezetői környezetet. Természetesen nem hagyták ki belőle a UConnect fedélzeti rendszert és az ötcolos kijelzőt sem. A Racer motorkínálata a MiTóban szokásos, de a kiállított példány orrában a kis 0.9-es TwinAir lesz.
Hirdetés


A MiTo nagy testvére is kapott Genfre egy különleges változatot. A Giulietta Collezione a sorozat elegáns tulajdonságait domborítja ki. Fekete külső tükrök, 17 colos, sokkülős felnik járnak hozzá és kérhető fekete tetővel is. A beltér eleganciáját kétszínű bőrkárpit és kontrasztvarrás teszi teljessé. Az autóhoz olyan felszerelések is járnak, mint az automatikusan sötétedő belső tükör, a bőrkormány, a nagyképernyős infotainment rendszer és a kétzónás klíma
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?