Csak az nem látszik, ami változik: jön az új Nissan Juke

Genfben új, frissített Nissan Juke debütál. Majd meglátjuk, milyen lesz!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most még nem tudni, hogy milyen lesz az új arcot öltő Nissan Juke. Egy hét múlva már láthatjuk majd, most csupán annyi tudható, hogy érkezik. Hova máshova, mint Genfbe.

Négy évvel ezelőtt, 2010-ben debütált a formájával semmi máshoz sem hasonlító, s a kisautó-alapú crossoverek (mára igen népes) szegmensét is megnyitó Nissan Juke. A sorozat a Nismo (Nissan Motorsport) verzióval tavaly lett teljes, s most már itt is van a modellfrissítés ideje. Jövő héten, a Genfi Autószalonon debütál a most még csak egy sejtelmes képen látható új, frissített Nissan Juke.
Hirdetés

Az változik, ami most még nem látható, az orr és a far. Új dizájnelemekkel az eddigi legizgalmasabb crossovert ígéri a Nissan, talán fontosabb, hogy gazdaságosabb, aszkétább is lesz a frissített változat. A Qashqai (és a piaci trendek) alapján sejthető, hogy a palettán csakis turbós motorok fognak szerepelni. Benzinesből 1.2-es és 1.6-os, dízelből 1.5-ös várható, ha pedig megkapja a Renault 1.6-os (akár ikerturbós) dCi-jét is a Juke, takarékosan is aszfaltszaggató lehet.
Teljes részletességgel csak március első hetében, a genfi premierrel fog bemutatkozni az új Juke, ám a Nissan a közösségi média csatornáin a fenti kép egyre részletgazdagabb verzióját ígéri addig is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?