Divatozás Kínából: íme, a Qoros 3 City SUV

Guangzhouban leleplezték Qoros 3 City SUV-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kínai márkák közül talán a Qoros gyártja ma a legelfogadhatóbb autókat. 3-as modelljükből kihozták a megemelt crossover változatot.


A Guangzhou Motor Show párhuzamosan zajlik a Los Angeles Motor Show-val, de míg az utóbbin már megvolt az összes fontos bemutató, addig Kínából még csak most jönnek a hírek a legnagyobb újdonságokról. A Qoros márkáról már írtunk korábban is. A kínai Chery és egy izraeli vegyesvállalat gyermekeként létrejött új márka első terméke a Qoros 3 szedán volt, aztán jött az európai szemmel nézve szimpatikusabb ferdehátú kivitel is.
Hirdetés


A Qoros 3 City SUV-t a cég harmadik modelljének járó dicsfény övezi, pedig ez igazándiból csak egy újabb altváltozat. A City SUV szerkezetileg az ötajtós ferdehátún alapul, és az emelésen felül összkerékhajtást nem kap. A hasmagasság viszont a crossover-mezőnyben nem rossz, 57 milliméteres növeléssel már 170 milliméter. Van benne viszont 1.6-os turbós benzinmotor, ami a hatfokozatú duplakuplungos váltóval - az európai norma szerint - 6,8, a hatos kézivel meg 6,9 litert fogyaszt. A kínai vásárlók öt külső szín és négy felszerelési csomag közül választhatnak és nem is messze tőlünk, Pozsonyban már egy éve árulják a Qoros autóit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 00:23
    Permalink

    Mi bajod van? Ne kukorékoljál.
    Csillapodjál le, miért ne láthatnám ezt pofásabbnak bármelyik japánnál?

    Mit kevered ide a fröccsöntő gépeket? Betéptél kiskomám?
    :-DDD

  • 2017.10.29. at 00:23
    Permalink

    Vizsgáltasd meg magad elmeorvossal!!! A Japánokat a szádra ne vedd egy ilyen, f..stalicska ellenében, nincs az az obejektívitás hogy ez szépnek hasson!!! A Japánok meg a legjobb kocsikat gyártják, ha a kínaiak olyan szinten lesznek mint a japánok, vagy a németek akkor már drágábbak lesznek mindenkinél!!! Példa; Fröccsöntőgépek, Megmunkálóközpontok (Ugyanannyiba kerül a jó minőségű kínai központ mint a japán MoriSeiki)! Nincs több kérdésem bíró úr!

  • 2017.10.29. at 00:23
    Permalink

    Te már csak tudod, hogy nekem milyen a fantáziám. Olyan régi jó ismerősöm vagy ugye?

    Egyébként a Duster nagy kedvencem, s bár éppen most vettem egy meglehetősen gizda járművet magam és családom szórakoztatására, azért egy Dusterre szívesen lecserélném a hétköznapi olajkályhánkat.

  • 2017.10.29. at 00:23
    Permalink

    Annyira nem tűnik szar minőségnek de ki kéne próbálni, viszont azt a hátsó ajtóra ragasztott maradék kerékjárat burkolat megoldást nehéz megemészteni.

  • 2017.10.29. at 00:23
    Permalink

    Hát még egy rokikocsiban is több fantázia(ami mondjuk rólad már nem mondható el) és minőségibb anyagok vannak, mint ebben a fröccsöntött kínai csodában!
    Az asszonyodnak meg vegyél Dustert és meg lesz a nagy-családi boldogság!!;))

Vélemény, hozzászólás?