Performance csomaggal érkezik a BMW M2 Los Angelesbe

Gyári kiegészítőkkel vadítják meg a legújabb M-es BMW-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Épphogy megjelentek a hivatalos gyári fotók és információk a BMW M2-ről, máris egy gyári tuningcsomaggal látták el.


Nem mintha nem nézne ki jól alapból is a bajorok legújabb és legkisebb M-es modellje az M2 Coupé, biztos ami biztos alapon rátettek még egy lapáttal a gyáriak. Az M Performance kiegészítőkkel felvértezett sportos kupé még vonzóbb megjelenést tudhat magáénak. A magasfényű fekete vesék mellett karbonszálas tükörborítás és hátsó spoiler is megjelent. A módosítások közé tartozik az M Performace futómű és sportkipufogó rendszer, amely szintén karbonszálas díszítést kapott a kipufogóvégeken.
Hirdetés

Az utastérben bőr/Alcantara bevonatú, karbon díszítéssel és a váltásokat könnyebbé tevő kapcsolókkal ellátott kormány várja a vezetőt. A váltógomb szintén karbon borítást kapott, Alcantarával pedig a középkonzolon is találkozhatunk. A sportossághoz a rozsdamentes acélból készült pedálok is hozzájárulnak. Az M2 Coupé beltere már-már versenyautós hangulatot idéz, benne minden bizonnyal az összes eltöltött perc nagy öröm lesz majd a tulajdonosoknak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?