Lánykérést fotózott a traffipax

Gyorshajtással kérte meg menyasszonya kezét a germán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy német úriember szokatlan és voltaképp olcsó módját választotta a lánykérésnek. A hatóság félig a cinkosa volt, de a bírságot behajtotta.


Leendő menyasszonya autójával gyorshajtott egy német úriember, Christian Breier. Kezében ráadásul egy táblát tartott a "Hozzám jössz feleségül?" kérdés német megfelelőjével. A német hatóság a szabálysértést bizonyító fotót a tulajdonos, azaz az akkor még barátnő címére postázta. A levelet kibontva a hölgy azonnal igent mondott, s menyasszonnyá avanzsált.
Hirdetés
Mint azt a kérő elárulta, többször hajtott el a fix sebességmérő előtt, ügyelt arra, hogy csak szerény mértékben lépje túl a megengedett tempót, s ne kapjon túlzott büntetést a fotó mellé. A mutatvány sikerült, a 10 km/órás sebességtúllépéssel mindössze 15 eurójába került a bírság, amihez járt a jó felbontású, a sofőrt és a táblát is pontosan mutató fotó. A hatóság ráadásul vette a lapot, s a lánykérő cinkosa lett, a szokottnál nagyobb, A4-es méretben küldte ki az így minden bizonnyal bekeretezésre kerülő képet. A bírságot természetesen nem úszta meg a vőlegény, de valljuk be, ennyit bőven megért az egyedi lánykérés.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 22:00
    Permalink

    Egy ilyen lánykérő itt 30 000 Ft-ba került volna, a képet pedig csak akkor tekinthette volna meg a drága arajelölt, ha a levélben kapott kóddal megnézi az ORFK megfelelő weboldalán. A büntetési tétel errefelé nyilván azért is magasabb ennyivel, mert ilyen arányban keresünk jobban itt Magyarországon a németországi proletárokhoz képest. 🙂

  • 2017.10.28. at 22:00
    Permalink

    Többek közt ezért ritkulnak a “normális” rendőrök, mert nyilvános helyen ilyen sztorikat mesélsz. Nem keveset kockáztat azzal, hogy jófej legyen veled…

  • 2017.10.28. at 22:00
    Permalink

    Szerintem az itthoniak sem mind suttyók. Budapesten pl. nagyon pozitív benyomásaim vannak (nem vagyok bp.-i, de gyakran autózom ott). Volt, hogy bambulva, másnaposan érkezve a szigligeti Süllőfesztiválról átcsorogtam a piroson a sorral, és számonkéréskor derült ki, hogy a forgalmim is lejárt. Szóbeli figyelmeztetéssel haza lettem küldve, hatszáz forint volt nálam, és nem volt hajlandó azt sem elfogadni a rendőr. Más alkalommal durva szabálysértések halmazát egy csapásra elkövetve (k.-án siettem), belefutottam a rendőr karjaiba (majdnem szó szerint odaparkolva) meg tudtunk egyezni 10e Ft kp,-ban (igaz, el kellett ügessek az automatáig).

Vélemény, hozzászólás?