Itt a legütősebb Mitsubishi Space Star

Hello Kitty sorozat a Mitsubishi Space Starból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ütős, de nem az autóktól megszokott módon a Mitsubishi Space Star legújabb speciális szériája, a 400 darabos Hello Kitty sorozat.

Mitsubishi Lancer Evo, Nissan GT-R, Subaru Impreza WRX STi - ezeket ugyanúgy Japántól kaptuk, mint Hello Kitty-t, az első ízben 1974-ben feltűnt rajzfilmhőst. Párhuzamot, kapcsolatot keresni közöttük persze nem kellene, a Mitsubishi mégis megteszi, ráadásul nem is első ízben, hiszen korábban az i-MiEV elektromos autóból is kínált cicás szériát. Most pedig a Space Star miniautóból hozott ki a karakter 40 éves születésnapjának tiszteletére egy 400 példányos, 12 670 japán jenért (azaz nem egész 2,5 millió forintért) árusított Hello Kitty szériát.
Hirdetés

A nem meglepő módon rózsaszín Space Star egyedi, masnis dísztárcsákat, matricákat és utasterébe még Hello Kitty-s párnát is kap. A rajongóknak ez bizonyára elég lesz ahhoz, hogy a 400 példány biztosan elkeljen, a hazai fanatikusok számára viszont nem tudunk jó hírrel szolgálni, ugyanis a "cukiság" információnk szerint kizárólag japán piacra készült.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?