Idő előtt mutatkozott be az új Renault Scénic

Hivatalos fotókon látható a Renault legújabb egyterűje

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hivatalos megjelenése előtt leplezte le a francia gyártó a vadonatúj Scénicet, amely jövő héten debütál a Genfi Autószalonon.


A hét elején kiszivárgott információk és fotó után a Renault hivatalosan is leleplezte legújabb egyterűjét. Az új Scénic bizonyíték arra, hogy nem kell feltétlenül unalmasnak lennie ennek a szegmensnek. Ezúttal is a franciák legújabb formanyelvét vetették be, mellyel pofás külsőt tudhat magáénak az autó. Nem nehéz észrevenni, hogy a formát a Capture-tól örökölte. A legmagasabb felszereltségi szinthez C-alakú teljes LED-es fényszórókat is kapunk, melyek tovább javítanak a megjelenésen.
Hirdetés

A CMF-C platformra épülő Scénic motorpalettáját az új Megane-tól örökölte. Benzines fronton négyhengeres, 1,2 literes turbóst, míg dízelek tekintetében a jól ismert 1.5 és 1.6 dCi-t választhatjuk. Később esély van arra is, hogy egy hibrid dízel egység is bekerül a kínálatba. Arról egyelőre nincs információ, hogy az összkerék-kormányzás elérhető lesz-e a modellben. Belső fotókat sem közölt még a gyártó, nem kell azonban már sokáig várni, jövő héten minden kiderül a Genfi Autószalonon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?