Kabrióként is jön a Mini JCW

Hivatalos: itt a Mini John Cooper Works Cabrio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A keménytetős változat mellett kabrióként is elérhető lesz a legmérgesebb Mini, a 231 lóerős JCW.


A háromajtós Mini kapta meg elsőként a JCW változatot, amelyet néhány hónapja már meg is hajtottunk. Ugyanezek a külső és belső dizájnelemek jelennek majd meg a kabrió változatnál is, annyi különbséggel, hogy vászontető lesz a fejünk felett. Az eltérő anyag ellenére a Mini nem szakít a hagyományokkal. A vászonra is rányomtatnak bármilyen mintát, csíkot, attól függően, hogy mit rendelünk. A tető 18 másodperc alatt tűnik el a hátunk mögött, és elegendő 30 km/órára lelassítani, hogy leengedhessük. Csomagtér szempontjából 215 liter áll rendelkezésre.
Hirdetés

A teljesítményről a már jól megszokott 2,0 literes turbós sornégyes gondoskodik 231 lóerővel és 350 Nm forgatónyomatékkal. 6,6 másodperc alatt gyorsulhatunk 0-ról 100 km/órára, a végsebesség 242 km/óra. A JCW kabrió változata is megkapta a sportos felfüggesztést, a Brembo fékeket és az első differenciálművet. Ára 8 484 000 forintról indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?