Kívül-belül megújult a Honda Civic

Honda Civic ráncfelvarrás, bemutatkozott a Sport változat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Karrierje féltávján megújult a Honda Civic kilencedik generációja. Mostantól alapáras felszerelés a városi koccanásgátló.


A Honda elérkezettnek látta az időt, hogy a 2011-óta futó, kilencedik generációs Civicjét alávesse egy frissítőkúrának. Korábban már a szürkés betétet az orrán sötétebbre cserélték, aztán megjelent végre a Tourer kombi is, amit dízelként és benzinesként is teszteltünk. A Honda az adósunk maradt még a Type R sportváltozattal, amit eddig csak tanulmányként láthattunk, bár a netre felkerültek róla nem hivatalos fotók is.
Hirdetés


A Type R hiányát most ezzel, a képeken látható kivitellel igyekszik enyhíteni a Honda. A japán gyár közleménye szerint megjelenésével már a leendő Type R-re hajaz, de annál persze azért szelídebb megjelenésű. Motorjai is az eddig megszokottak, 1.8-as benzines 142 lóerővel és 1.6-os, 120 lóerős turbódízel. Ami rossz hír, hogy a Honda fedélzeti rendszere a Google Andoridjának az idejét múlt, két és fél évvel ezelőtti 4.0.4-es verzióját használja. Jó hír viszont, hogy a ráncfelvarrással széria lett a Honda városi koccanásgátló rendszere.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?