Nyernél egy autót, egy egyedi VW Sciroccót?

Idén egy Volkswagen Sciroccót vihet haza valaki az AMTS-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idén már 10. éve jelentkező Autó, Motor és Tuning Show újfent egy autót ajánl legszerencsésebb látogatójának. Nem is akármilyet!

Ha kijutunk az AMTS-re, akkor már egyértelműen nyertünk. Nyertünk egy jó napot az élettől, mert a hét különféle autós tárlatot (bővebben róluk itt) felvonultató Autó, Motor és Tuning Show temérdek élményt tartogat. A kiállítóknál rendszerint kedvezményesen vásárolhatunk, de a legnagyobb nyeremény persze az, amire minden teljes árú belépőt vásárló látogató jogosult, ha azzal regisztrál az AMTS tombolájára az "A" pavilonban az AMTS standjánál. A nyeremény ugyanis ezúttal is egy autó lesz. Tavaly egy Volkswagen Eos CC került sorsolásra, idén pedig a tavalyi AMTS-en mindössze három nap alatt megépített Volkswagen Scirocco lesz a legszerencsésebb látogatóé.
Hirdetés

Mit is tud ez? Alapból egy 1.4 TSI, 160 lóerős, kéziváltós, piros példány volt. Ez alakult át tavaly igen alaposan. A teljes átépítés követhető a lenti videóban, de azt azért érdemes kiemelni, hogy teljesítménye az MTM chiptuningjának és a Proex kipufogórendszer áthangolásának köszönhetően 210 lóerőre nőtt. Az átalakítás természetesen mindenre kiterjedt, a futómű a típushoz gyártott állítható keménységű és magasságú Koni lengéscsillapítókat kapott a hazai forgalmazó Kárászy Kft-től, a felnik 19 colos AEZ Cliff modellek az Alcar kínálatából. Az abroncsok 235/35-ös Federal 595 Evók. A nagyobb teljesítményhez természetesen nagyobb fékek is dukálnak, a 19 colos felnik mögé az Audi TT RS 370 mm átmérőjű hűtött tárcsái kerültek.
A gyáritól megjelenésével is alaposan eltér a nyeremény-Scirocco. Kompletten új első lökhárító, hátsó szoknya és küszöbszett került rá a Rieger Tuning alkatrészeiből. Kompletten bőrözött, Kiácz Balázs kárpitosmester által megálmodott és megvalósított a beltér, amibe komoly hangszigetelés és MacAudio hifi-multimédia is került. Érdekesség még az utólagos Osram külső-belső ledes fénytechnika és persze ablakfóliázás is van, legálisan, műbizonylatos Llumar fóliákkal. A fényezés pedig egy teljesen speciális kombináció a House of Kolor palettájáról.
A végeredmény egy abszolút egyedi és látványos Scirocco, szerénynek egyáltalán nem mondható teljesítménnyel, ahhoz mérten kedvező fogyasztással. És ne feledjük, aki teljes árú jegyet vesz (akár elővételben) az AMTS-re és azzal regisztrál a kiállításon, az esélyt szerez, hogy megnyerje ezt az autót. Vinnéd? Hajrá!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 20:43
    Permalink

    Na, a hírhedt TSI.
    Ha a nyertes ki is használja az éppen működő motor teljesítményét, akkor sem sokáig fog neki örülni.
    Lehet, hogy nem véletlenül ajánlották fel nyereményként.
    Egyébként elég gáz a kinézete, pariban van a motorral. 😀

Vélemény, hozzászólás?