15 éves, és még karácsonyi ajándékot is ad a Használtautó.hu

Idén is ingyenes HD képeket ad a Használtautó.hu karácsonykor

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Extrán hosszú lesz a karácsonyi hétvége, a Használtautó.hu ráadásul december 24-től egészen év végéig ingyen adja a nagyméretű HD képeket.


Jubilál a Használtautó.hu, hiszen 15 évvel ezelőtt, 1999 decemberében indult. Akkoriban még messze nem volt olyannyira elterjedt az internet, mint manapság, s elsőre sokan nem is hittek abban, hogy lehet, érdemes autót az interneten hirdetni. A piac aztán hamar eldöntötte, hogy igenis jó döntés volt az oldal elindítása, s a Használtautó.hu nemcsak a hazai autópiac meghatározó színtere lett, hanem az egyik leglátogatottabb weboldal is. Naponta több mint 200 000 ember keresi fel, s böngészi milliószámra az oldalait, a csaknem százezer járműhirdetést. A cég karácsonyi ajándéka - ahogyan volt az tavaly is, hogy december 24-től egészen az év végéig ingyenesen nézegethetők az amúgy fizetős HD képek is.
Hirdetés

A karácsonyfa vagy a bejgli mellől tehát nyugodtan lehet mustrálni a kínálatot, nem csak az használt autókét, hiszen temérdek új, vagy újszerű, úgynevezett szalonautó is van a rendszerben. És persze nemcsak autó, hanem motorkerékpár, hajó, kis- és nagyhaszonjármű, autóbusz, lakókocsi, s gyakorlatilag minden egyéb, aminek kereke van és motor hajtja. Idei újdonság, hogy a haszonjárművek és a munkagépek speciális keresővel a Nagyhaszon.hu oldalon is böngészhetők - a karácsonyi időszakban az említett HD képekkel. Aki pedig kicsit üdítőbb tartalmat keresne, az nézze meg a születésnapi microszájtot, ahol néhány olvasói tapasztalat/élmény olvasható a Használtautó.hu-val kapcsolatban. Talán az utóbbi a leginkább találó: "Kockák nem töltenek ennyi időt játékkal, mint amennyit én ültem a Használtautó.hu oldalának vizslatásával. A parkoló is olyan hosszú volt, mint a vonatfütty!" Kellemes ünnepeket, jó autónézegetést!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?