Párizsban jön az új Opel Insignia

Idén ősszel új Opel Insignia érkezik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Opel az utolsó simításokat végzi a következő Insignián, amely ősszel Párizsban mutatkozik be, a jövő évben pedig elindul az értékesítés is.


Októberben debütál az Opel középkategóriás családi autója a Párizsi Autószalonon, amely formailag az Astra K és a Monza Concept formavilágát fogja örökölni. A korábbi hírekkel ellentétben az újdonságból nem lesz négyajtós kupéváltozat. A GM új platformjára épülő modell tengelytávja 100 mm-rel lesz hosszabb mint korábban. A korábbi 2,0 literes CDTI-t az Astárban is elérhető 160 lóerős 1.6-os (szentgotthárdi) dízel váltja. Emellett egy 1,6 literes turbós benzines is a kínálat része lesz.
Hirdetés

A motorok mellett további finomságokat is kap az Insignia. Nyolcsebességes automataváltó, összkerékhajtás és adaptív futómű is rendelhető lesz hozzá. A sportosságot kedvelők is örülhetnek, hiszen várhatóan OPC változat is készül majd belőle. Az őszi bemutatkozás után jövő év elején indul az értékesítés, ekkor már a márkaszalonokban is megtekinthetjük és kipróbálhatjuk az újdonságot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 08:50
    Permalink

    Csak azt ne mondjátok, h Amerikában jobb autókat csinálnak, mint Európában, mert mindjárt szétkaparom a billentyűzetet a röhögéstől…kézzel-lábbal tiltakoznak, nehogy véletlenül teret nyerjen ott egy európai márka,mert akkor mehetnek a Chevijükkel Cubába…

Vélemény, hozzászólás?