Tényleg ilyen menő lesz a Renault Laguna utódja?

Idő előtt lebukott az új Renault Talisman

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pár kép és pár adat már a hivatalos bemutató előtt megjelent a Renault Talismanról. Állítólag 608 literes lesz a csomagtartója.


Még ma, hivatalosan is bemutatkozik a Renault legújabb középkategóriása, a Talisman. A Lagunát váltó és egyben annál nagyobb, rendes, négyajtós szedán képei viszont már most felverték az internetet. A Renault rajongók fellélegezhetnek, ez a kocsi sokkal szebb és modernebb, mint az elődje és ami még jobb, formája is talán jobban megfelel a közízlésnek. Ha ez már a végleges változat, akkor a pár, nem túl nagy felbontású kép alapján is én egy erős kézfogással gratulálnék a tervezőink.
Hirdetés


Láthatunk egy Renault-s orrot, mint amilyet a Captur óta a cég minden modellje hord és mögé végre jutott egy tisztességes méretű és határozott kiállású kocsi is. Erőteljes oldalnézet, egyedi farrész - engem levett a lábamról. Mindezek azért jönnek nagyon jól, mert a Renault terve szerint egy volumenmodellt akar indítani a cégautós királykategóriában. Méreteivel a D-szegmens legnagyobbjai között (Skoda Superb, Ford Mondeo, Volkswagen Passat) lesz, hossza 4,85 méter, tengelytávja 2,81 m, magassága 1,46 m.

A csomagtartója az idő előtt kitudódott adatok szerint 608 literes, amivel a Talisman ebben a versenyszámban második a Skoda Superb 625 literes kufferje mögött. Hivatalos műszaki adatok még nincsenek róla, de a várakozások szerit hozzá is elérhető lesz a Renault 4Control nevű összkerékkormányzási rendszere. A motorokról és a rendelhető extrákról be fogunk számolni holnap és több, jobb minőségű fotót is közlünk az újdonságról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 15:51
    Permalink

    Pár hete mikor élőben láttam a Technocenterben, akkor valóban ez volt a legfigyelemfelkeltőbb a Espace a Kadjar és az új Megane között. Igazi arisztokratikus mégis modern limuzin, akkor még azt hittük hogy Laguna lesz, bár én nekem nem jön be egyék okok miatt, de a formavilága valóban figyelemreméltó

Vélemény, hozzászólás?