Grafikán az új Mercedes-Benz E-osztály

Így nézhet ki a jövőre érkező, következő generációs E Merci

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem hivatalos képeken látható a 2016-ban érkező Mercedes-Benz E-osztály. Az RM Design elképzelése alapján ilyen lesz a stuttgartiak következő limuzinja.


Az RM Design nemrégiben már elkészítette a jövendőbeli E-osztály csúcsváltozatának ígérkező E63 AMG S látványtervét. Ennek alapján nem volt nehéz megalkotni a mezei E-osztály virtuális mását. Az első lökhárító, az oldalsó küszöbök, az AMG hűtőmaszk és a nagy, sportos felnik, valamint a piros féknyergek eltűntek. Helyettük a hétköznapi Mercedesekre jellemző elegancia jelenik meg.
Hirdetés

Ami az autó technikai részét illeti, az MRA platformra épül, mérete némileg nagyobb, tömege ugyanakkor kevesebb lesz a most futó modellénél. Ha a pletykák valóra válnak, akkor új hathengeres motorcsalád érkezhet, melynek része a 2,9 literes 313 lóerős dízel. Ennek alapjaira építkezve érkezhet egy négyturbós változat is, várhatóan 400 lóerő feletti teljesítménnyel. Az új E-osztály hivatalos premiere előreláthatólag jövő év elején lesz a Detroiti Autószalonon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 14:27
    Permalink

    Az nem mindegyik modellnél áll rács .. csak a 4 hengereseknél a 6-8 nál már ott egy-egy közteshűtő van … és hogy nézne ki ha 4 hengeresek máshogy néznének ki elölről mint a sok hengeresek ? Nekem egyedül a mai Merrciknél az oldalába belehajlított lefelé görbülő törésvonal nem tetszik meg az első lámpa lehetne picit szebb … egyébként renden vannak .

  • 2017.10.28. at 14:27
    Permalink

    De jó lenne, ha elszakadnának végre ezektől a nevetségesen túljátszott design elemektől, mint például a lökhárító alatti kutyacsont formájú fekete műanyag ál-rácsok, vagy a hátul diffúzort utánzó egyéb rémségek. a fényszóró is annyira elkent, hogy ennél még a most futó sorozat kétfelé tagolt lámpájú első évjárata is jobban néz ki.

Vélemény, hozzászólás?