Ford Vignale: tehetős márkabarátok álma

Ilyen dögös is lehet majd az új Ford Mondeo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megmutatta a Ford, hogy a Vignale márkanév felélesztésével 2015-től milyen lesz a csúcsfelszereltségű Mondeo. Nagyon menő.


Bár Amerikában már tavaly ősztől kapható az új Mondeo, Európában, így nálunk is a Ford csak 2015 elején vezeti be. Lehet, hogy akkor már egy tovább frissített változatot kapunk? Ez még a jövő zenéje, mindenesetre a Frankfurti Autószalonon a Vignale Concept mutatja majd, milyen lehet a népszerű középkategóriás következő generációjának prémium csúcsmodellje.
Hirdetés
A Vignale a Ghia után egy másik - Ford-tulajdon - olasz, torinói stúdió nevének felélesztését is jelenti, s olyan ínyenc Mondeót (meg 2015 második felétől S-MAX-ot) takar, amely kívül sok-sok krómmal, LED-es ködlámpás egyedi lökhárítóval, 20 colos alufelnivel, bent spéci steppelt bőrkárpittal, alubetétekkel, WiFi-routerrel, rakterében is különleges burkolattal meg Vignale logós utazótáskával hirdeti márkabolond tulajdonosának jómódját.
A Ford úgy kalkulál, hogy vevői 10-15 százaléka kéri majd ezt a - Titanium X-et messze túlszárnyaló - csúcsfelszereltséget, s ezért azt is ígéri, hogy ezeket az ügyfeleit kiemelt kényeztetésben részesíti a karbantartások során személyi asszisztenssel, végtelen ingyen mosással, exkluzív rendezvényekre meghívásokkal, éttermi, szállodai, reptéri és banki szolgáltatásokkal, kvázi klubtagsággal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?