Kirakatrendőrség: Dubaj flottája egy BMW i8-cal bővült

Íme a dubaji rendőrség legújabb járműve, egy BWM i8-as

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Dubaj hírhedt rendőrségi flottája egy BMW i8-cal gazdagodott. A abu-dzabi kollégák Rolls-Royce Phantomjához képest ez persze szolid darab.


Az Egyesült Arab Emírségekben elég jó lehet rendőrnek lenni, legalábbis, ha a nyugati autós médiát is rendre felverő álomautóflottákat nézzük. Az olajállam két legnagyobb városa Abu-Dzabi és Dubaj ráadásul mintha még versenyeznének is. Mintha Budapest és Debrecen között arra menne ki a kakaskodás, kinek van több fehér Astrája (na meg persze szép, új B Mercije és Audija).
Hirdetés
Pár napja Abu-Dzabiban Rolls-Royce Phantommal gazdagodott a járműpark, válaszul a dubaji egyenruhások egy BMW i8-cal durrantottak. Az überluxus Rolls hivatalos szolgálati használata semmilyen racionális indokkal nem védhető, de az i8 a legtöbb autót utoléri. Kollégáimat meggyőzte, úgyhogy mi irigykedünk. Na persze nem a tányérsapkára meg a szafari egyenruhára, hanem a combos elektromotorral és egy 1.5-ös turbóssal meghajtott, összesen 362 lóerős, konnektorból is tölthető sportkocsira.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?